Contacteer ons
Tony

Telefoonnummer : +86 15818538755

WhatsApp : +8613048874535

5G is, hier waarom 4G-de routers meer en meer populair worden

September 19, 2020

laatste bedrijfsnieuws over 5G is, hier waarom 4G-de routers meer en meer populair worden  0

Gigabit en wifi6 zijn geleidelijk aan de „standaardconfiguratie“ van routers geworden. Nochtans, volgens de recentste gegevens, gaf het Centrum van de het Netwerkinformatie van China Internet het 45ste „Statistische verslag op de Ontwikkelingsstatus van Internet van China“ vrij:
Vanaf 2020, is het aantal niet-netizens in mijn land 496 miljoen, waarvan het niet-netizens op stedelijke gebieden van 40,2% rekenschap geven, en het niet-netizens op plattelandsgebieden geven van 59,8% rekenschap. De meesten van hen moeten aan gebrek aan voorwaarden tot Internet toegang hebben. Bovendien zijn er vele mensen die de status van „vals Internet“ hebben.

01 op afgelegen gebieden, is er werkelijk geen breedband


Hoewel de plattelandsontwikkeling nu zeer goed is, is de netwerkinfrastructuur nog niet volledig. De breedband is nog niet elk huishouden ingegaan. Als u twee of drie dagen naar huis gaat, is het o.k. Het is als wordt gesloten omhoog voor een paar maanden in de epidemie, en u zult de pijn van het hebben van geen breedband hebben. Uit. Een vriend gekscheerde dat de reden voor de sterke stijging in het echtscheidingspercentage tijdens de epidemie was dat het door het gebrek aan internettoegang in de landelijke geboortestad werd veroorzaakt. Als u over het denkt, is het niet ongegrond.

 

Groep 02 die huren: een alomtegenwoordig vals netwerk


Een vriend vroeg me om een netwerkproduct te adviseren. Als één enkele persoon, ben ik een groep met anderen. De drie huurders delen het netwerk. De router is in de woonkamer en het signaal is een zwak beetje. Ik wil het verbeteren.

De kosten van groep het huren worden gedeeld door vele mensen, en de breedband zal door vele mensen worden gebruikt. Gemiddeld, is de snelheid van Internet van iedereen pitifully langzaam voor het letten van op variété, die films downloaden, die spelen, en het letten op levende uitzendingen spelen.

laatste bedrijfsnieuws over 5G is, hier waarom 4G-de routers meer en meer populair worden  1

De collega's hebben nu en dan bedrijfsreisbehoeften. Over het algemeen, gebruiken zij mobiele telefoonhotspots tijdens zakenreizen. In elk geval, is het beter dan niets. Als u geen spelen speelt, kunt u 4G gebruiken om webpagina's af te tasten, wat zeer gemeenschappelijk is.

Op het tijdstip van aanbeveling, wilde ik draagbaar WiFi met een ingebouwde voeding adviseren, maar recenter was ik van mening dat het hoofdzakelijk in de slaapzaal wordt gebruikt en minder vaak reist. Een de router + de gegevenskaart van 4G kan aan de behoeften van slaapzalen en occasionele zakenreizen voldoen.

03 Studentenslaapzaal: de breedband is te duur

 

Mijn neef is tweedejaarsstudent dit jaar, en zij bestudeert in Art Institute. Zij klaagde aan me altijd dat er geen Internet in de studio is en de breedband in de school te duur is. Zij vroeg me of is er een andere manier. Zodra ik hoorde, deze één 4G-router + 1 verkeerskaart, niet wordt het behoorlijk opgelost?

laatste bedrijfsnieuws over 5G is, hier waarom 4G-de routers meer en meer populair worden  2

Er zijn vele situaties waar dergelijke voorzien van een netwerkbehoeften zich voordoen
Hoe te deze problemen effectief om zo op te lossen?
Mei-wens om de draagbare de router + de stroomkaartoplossing van WIFI/4G te proberen.
De redacteur adviseert hier verscheidene nieuwe Zhibotong-producten voor uw verwijzing.

laatste bedrijfsnieuws over 5G is, hier waarom 4G-de routers meer en meer populair worden  3

01 Draagbaar WIFI


De draagbare WIFI+-stroomkaart, als mobiel WIFI, het is stabieler en heeft lagere die verkeerskosten met hotspots worden vergeleken. Wij hebben dit in het vorige artikel geïntroduceerd: draagbare hotspot WIFI, het draagbare WIFI verpletteren van ZBT is online, zij die kunnen het voorhoofd omhoog wegknippen interessant zijn.

laatste bedrijfsnieuws over 5G is, hier waarom 4G-de routers meer en meer populair worden  4

02 4G-router


Hier introduceren wij nieuwe IDs van drie die 4G-routers onlangs door Zhibotong worden gelanceerd:laatste bedrijfsnieuws over 5G is, hier waarom 4G-de routers meer en meer populair worden  5