Contacteer ons
Tony

Telefoonnummer : +86 15818538755

WhatsApp : +8613048874535

5G netwerk, is de router zo snel heeft geen waarde in de toekomst?

June 4, 2021


5G netwerk, is de router zo snel heeft geen waarde in de toekomst?

 

In feite, nu zijn wij volledig van 5g-netwerken, maar volgens de strategie van de het netwerkevolutie van 5g van China, hebben het algemene 5g-niveau en de frequentie niet de theoretische waarde bereikt.
Maar de vrienden die 5g-netwerk gebruiken zouden zijn macht moeten ervaren hebben, en zelfs denken vele mensen het veel sneller is dan WiFi in hun huis. Als u niet het verkeer beperkt, wilt u geen WiFi op uw mobiele telefoon thuis hebben. Zo sommige mensen de vraag, is heeft het mogelijke vondst een router gesteld die kan direct worden geëlimineerd?

 


 

1. Huidige status

In dit stadium, is het nog onmogelijk, omdat 5g-het netwerk en de huisbreedband de volledig verschillende diensten en lijnen zijn. In feite, de rol van router is het breedbandnetwerk in het huis in draadloze signalen om te zetten die door veelvoudige apparaten kunnen tegelijkertijd worden gebruikt. De zender en het wachtwoord van dit signaal worden geplaatst en door gebruikers zelf gebruikt. Maar het 5g-signaal door de exploitant wordt overgebracht kan niet door om het even welk computer of materiaal worden gebruikt dat.

 

2. Toekomstige ontwikkeling

Misschien moeten wij vele jaren wachten. Elk smart device of zelfs huishoudapparaat rond ons hebben een van de decoderspaander en exploitant autorisatie om 5g-tot netwerk toegang te hebben. Men schat dat zogenaamd Internet van dingensysteem vorm op dat ogenblik zal vergen. En de router kan werkelijk op het punt staan worden op non-actief gesteld.
Zo is het beter om uw TV, computer, ijskast en wasmachine te bekijken. Wanneer zij worden bijgewerkt, misschien zal deze dag dichter en dichter zijn. Zo nu zouden wij moeten weten hoe moeilijk het dit soort het theoretische netwerkleven moet realiseren. In feite, is het niet moeilijk voor ons om van de demonstratievideo's van vele technologiebedrijven te zien die wanneer de mensen naar huis gaan, de automatisch dichte gordijnen, de familie hen helpt zeggen hello, en de verlichting en ander materiaal kunnen aan de wijze worden aangepast dievan de eigenaars in de eerste keer houden

 

3. De meeste afhankelijke hardwareapparaten

Dat is de router, omdat de rol van de router een centrum is. Één eind van het centrum wordt verbonden aan gebruikers, zodat wij diverse parameters aanpassen en kunnen aanpassen. Het andere eind wordt verbonden aan diverse intelligente terminals, zodat zij mensen automatische en intelligente sensorische ervaring samenwerken en kunnen brengen. Minstens in dit stadium, zonder een router, kan niets van dit worden bereikt.

 

4. Verander de kennis van 5G-netwerk

En u kunt een misverstand over netwerksnelheid hebben. In feite, de bandbreedte die de breedbandleveranciers kunnen verstrekken is veel groter dan u denkt. Deze snelheid heeft reeds de piek van 5g overschreden. Enkel omdat de gebruiker op rendabele overwegingen, baseerde en geen duurder Internet-milieu zoals vaste lijnen opende, zo verkeerd denken dat 5g sneller is dan WiFi. In feite, is de theoretische piekwaarde van getelegrafeerde breedband bijna onbeperkt.

 

5. 5G en de router vult elkaar aan

Tot dusver of in de nabije toekomst, kan de rol van breedband dalen, maar het is nog onontbeerlijk in het leven van mensen. Zelfs als er geen breedband is, kan de rol van de router slechts worden overgebracht en niet gemakkelijk worden vervangen.
Gebruikt u 5g? Hoe voelt u?

 


 

Welkom om uw bericht in het commentarengebied te delen.

Vergeet om geen aandacht aan het te besteden. Meer nieuwe producten van zhibotong zullen van tijd tot tijd worden bijgewerkt