Contacteer ons
Tony

Telefoonnummer : +86 15818538755

WhatsApp : +8613048874535

De multiscenariotoepassing, Draadloos de Router drievoudig spel van 4G is uw Echte Behoefte!

July 5, 2021


-Met de vooruitgang van wetenschap en technologie, heeft het leven van mensen aarde schuddende veranderingen ondergaan. Bijvoorbeeld, waren de mensen in het verleden zeer onbekend met het concept WiFi. Zij wisten slechts dat mobiel Internet hoge telefoonlasten nodig heeft, maar nu is het gemakkelijk om tot Internet toegang te hebben. Wat wij willen is een geschiktere en eenvoudige manier om Internet te gebruiken.

 

-Het draadloze 4G-verpletteren is geboren wegens dit punt. De drie netwerken in de één al Netcom-module heeft het gemak van geen breedbandverbinding, die de toepassing van 4G-radio zeer wijd verpletterend, vooral voor ons dagelijks leven maakt, heeft een rol die niet kan worden genegeerd.

 


 

 

Afgelegen plattelandsgebieden: de breedband is te moeilijk

 

De landelijke netwerkinfrastructuur is niet perfect, en de breedband is nog niet gepopulariseerd. Als u twee of drie dagen naar huis gaat, is het O.K. Het is als wordt gesloten omhoog voor verscheidene maanden in het geval van een epidemie, en de pijn van het hebben van geen breedband zal uit komen. Geloof dat het het verkeerspakket van dit jaar van het de Lentefestival het niet kocht!
4G de draadloze router is enkel nodig voor dit soort scenario. Steunt de Zhibotongwg1402 4G draadloze router drie netwerken in het algemeen, en kan door maximaal 32 mensen worden gedeeld. Het kan ook door vele mensen tegelijkertijd worden gebruikt zonder breedband te trekken.

 

laatste bedrijfsnieuws over De multiscenariotoepassing, Draadloos de Router drievoudig spel van 4G is uw Echte Behoefte!  0

 

 

 

 

Huurhuisvesting in stedelijk dorp: Ik kan op „valse netto“ zijn

 

Sommige vrienden die een huis huren kunnen naar de tweede of derde rijexploitanten gaan in het wilde weg wat meer betaalbare diensten, zoals maandelijks pakket behandelen 50. Het netwerk wordt gebruikt, maar de gebruikerservaring kan slechts worden gezegd dat de boze mensen elke minuut gek zijn.
Dit document introduceert kort het verrichtingsmechanisme van sommige stedelijke dorpen gelijkend op het 50 yuans maandelijkse pakket. De breedband aan de huurders wordt toegewezen zal door vele mensen worden gebruikt, zoals het borstelen van variété, die films, speelspelen en het letten op levende uitzending spelen die. Gemiddeld, is de het netwerksnelheid van iedereen meelijwekkend. Zelfs als zij slechte routers ontmoeten, kunnen zij geen WiFi op de muur vinden. Voor deze jongeren die huizen huren, is de betekenis van ervaring zeer slecht.
Maar het gebruik van zhibotong4g draadloze router, Internet-snelheid, Internet-signaal is beter, niet meer behoefte om zich over het probleem van langzaam netwerk ongerust te maken. Er is geen behoefte om de breedband te trekken, is de pakketprijs niet hoog, en de gebruikerservaring is ook goed, hoofdzakelijk wegens de hoge flexibiliteit, zodat is het zeer populair met gebruikers in dergelijke scenario's.

 

laatste bedrijfsnieuws over De multiscenariotoepassing, Draadloos de Router drievoudig spel van 4G is uw Echte Behoefte!  1

 

 

 

 

Leef met goederen: geplakt netwerk

 

Gewoonlijk, wanneer u breedband gebruikt, kunt u veelvoudige geplakte kaders, spanningsplayback, beeldomloop, en diverse insecten in het levende uitzendingsproces ontmoeten. Binnen 20 minuten na het begin, werd een groot aantal netizens direct afgeraden door deze vreselijke indruk.
In feite, moet een uitstekende levende uitzending de producten van uitstekende kwaliteit hebben en verkeers het anker, stabiele en snelle netwerk is de koning.
Keurt de Zhibotongwg1402 4G draadloze router ipq4019-regeling goed, en de de frequentiebanden worden van 2.4G en 5.8G-buigzaam toegewezen om zich de stabiele kwaliteit van de gegevenstransmissie te verzekeren en vrije levende uitzending ongerust te maken.

 

laatste bedrijfsnieuws over De multiscenariotoepassing, Draadloos de Router drievoudig spel van 4G is uw Echte Behoefte!  2

 

 

 

Frequente zakenreis en onregelmatige woonplaats

 

Wegens de aard van hun werk, kan één groep mensen in frequente zakenreizen worden geïmpliceerd, en hun woonplaats wordt niet bevestigd. Het is absoluut niet geschikt om breedband te gebruiken. Gebruiken van zhibotong 4G-router kan niet alleen het probleem oplossen om het netwerk te gebruiken, maar ook geschikt zijn te dragen wanneer het veranderen van plaatsen. Het is ongetwijfeld een goed hulpmiddel voor dergelijke mensen om het netwerk te gebruiken.

 

 

 

 

Hebt u het onbeperkte stroompakket gebeëindigd, en kunt niet u de vrije subkaart van 4G uitputten?

 

Vele gebruikers vragen onbeperkte verkeerspakketten aan met exploitanten, en zullen sommige 4G-kaarten aan hun families voorstellen, die over het algemeen aarzelen om hun mobiele telefoonaantallen te veranderen.
Hoe te, kan slechts nutteloos afval doen? De slimme vrienden moeten enkel deze kaart in de draadloze router van 4G op dit ogenblik stoppen. Het kost niet geld om het te zetten in de tweede reeks van hun ouders het huis of, of het te dragen met hen op zakenreizen.
De bovengenoemde enkel lijsten sommige scenario's die 4G-router moeten gebruiken. In dagelijks werk en het leven, 4G-kan de router op meer de industriescenario's, zoals veiligheid controle, cabinetentoonstelling, logistiek en vervoer worden toegepast, adverterend en de kleinhandels, speciale teller, de bedrijfsnetwerksteun, enz. WiFi kunnen zonder van de netwerkkabel en kaart toevoeging, vooral voor industriële en veiligheidsdoeleinden worden verstrekt

 


Het draadloze heeft verpletteren van ZBT 4G industrieproductkwaliteit, die niet alleen zeer de kosten en de tijd van netwerkinstallatie bespaart, maar ook verzekert de duurzaamheid in extreem milieu.