Contacteer ons
Tony

Telefoonnummer : +86 15818538755

WhatsApp : +8613048874535

Om het Netwerkmilieu te verbeteren, hebt u WiFi 6 Routei nodig

July 5, 2021

 

- De intelligente apparaten baseren zich op routers, zodat is het noodzakelijk om het netwerkmilieu te verbeteren

 

 

WiFi6 Router

Correcte routerselectie

 


 

Tegenwoordig, spelen de routers een zeer belangrijke rol in de familie. Naast dagelijkse mobiele telefoons, laptops, surfend Internet, spelend spelen, lerend en werkend door routers, baseren vele intelligente apparaten zich ook op routers om te werken, zodat is het noodzakelijk om het netwerkmilieu te verbeteren.


Nu, zijn de onlangs gelanceerde routers alle routers ondersteunend WiFi 6. Vergeleken met de vorige generatie van WiFi 5 heeft de draadloze technologie, WiFi 6 beduidend, met een maximumsnelheid van 9.6Gbps verbeterd. Het heeft opmerkelijke prestaties in het aantal van aangesloten apparaten, transmissiestabiliteit en machtsconsumptie, die het kernvoordeel van toekomstige netwerktechnologie worden.

Wat zijn de specifieke voordelen van WiFi 6 technologie? Neem een inventaris.

 


 

- Standaardeigenschappen van WiFi 6

 

De standaardeigenschappen van WiFi 6 omvatten OFDMA, mu-MIMO, qam 1024 en veel andere parameters. Slechts met deze kan WiFi 6 worden beschouwd „waar“. Slechts zijn een deel of een rand nominaal WiFi 6, wat aan de verbeterde versie van WiFi 5 vaak gelijkaardig is, maar kan niet van het goede effect van echt WiFi 6 genieten.

 


 

- Ofdma&mu-MIMO

 

OFDMA kan het draadloze kanaal verdelen in verscheidene subkanalen, en de gegevens verdelen in kleinere middelblokken voor beheer en transmissie. Enkel als autolading, in wifi5 era, slechts kan de ééndelig van goederen zijn het geladen, zelfs als de goederen zeer klein zijn, resulteren in een afval van middelen kan niet worden gecontroleerd. In de wifi6-era, kunnen de vrachtwagens verschillende goederen dragen en volledig gebruik van ruimte maken. Bovendien vertrekken de veelvoudige terminals tijdens elke periode in parallel zonder het wachten in lijn, die zeer de efficiency verbetert. Bovendien heeft OFDMA sterke verwerkingscapaciteit voor multipad-signalen, en de terminal zal subkanalen met goede draadloze prestaties verkiezen om machtsmededeling over te brengen, zodat heeft het ook de kenmerken van het uitbreiden van dekking en het verbeteren van dekkingskwaliteit.

 

Mu-MIMO, ook als voor meerdere gebruikers uit wordt bekend, multi, multi binnen, is eigenlijk de technologie van gezamenlijke communicatie tussen router en multiterminal die. WiFi 5 router heeft slechts 4 × 4 neerstraalverbinding mu-MIMO; WiFi 6 kan tot 8 × 8 mu-MIMO steunen, die zijn waarom WiFi 5 router altijd snel downloadt en langzaam uploadt. Zo wanneer het kiezen van WiFi 6 kan de router, kiezend hogere opstraalverbinding en neerstraalverbinding volgens uw eigen behoeften het bandbreedteprobleem van veelvoudige apparaten oplossen die tegelijkertijd tot toegang hebben.
Tot slot WiFi 6 het kanaalbandbreedte van routersteunen 160MHz. Met de steun van qam 1024, kan meer informatie onder hetzelfde signaal worden doorgegeven, dat zeer de totale gegevensproductie verbetert. Dit is ook de reden waarom WiFi 6 router hogere bandbreedte heeft.
Zo veel hebben gezegdd, geloof ik u meer kennis over WiFi 6 technologie dan voordien hebt. De zo geinteresseerde vrienden zullen, WiFi 6 willen kopen router hoe te kiezen vragen? Wat zouden wij aandacht aan moeten betalen? Spreek in detail over het.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Om het Netwerkmilieu te verbeteren, hebt u WiFi 6 Routei nodig  0

 


 

-01

- De prestaties bepalen netwerksnelheid

 

De router kan het netwerk optimaliseren, dat hoofdzakelijk in het algoritme en de hardwareprestaties van router wordt weerspiegeld. De prestaties van routerparameters variëren zeer, maar voor de daadwerkelijke behoeften van gebruikers, is de meest ongecompliceerde indicator het overeenstemmingstarief. Als de waarde hoog is, zal de netwerksnelheid en vrije zorg vlot zijn. Als de waarde te laag is, zal de daadwerkelijke netwerksnelheid worden beïnvloed, en de aanwinst is niet het verlies waard. Z100 van Zhibotong, z200, Z600, S600 en ander WiFi 6 routers hebben vier kernbewerkers met dubbele frequentie Gigabit; Het hoge eind WiFi 6 producten geeft u de beste Internet-ervaring.

 

laatste bedrijfsnieuws over Om het Netwerkmilieu te verbeteren, hebt u WiFi 6 Routei nodig  1

 

 

 

-02

- Optimalisering van videospelletjes

 

Beter het algoritme en beter de hardwareprestaties, duidelijker het optimaliseringseffect met betrekking tot het netwerk. In feite, willen vele gebruikers een vlotte netwerksnelheid aan de behoeften van e-Sporten spelen voldoen wanneer zij sommige high-end routers kopen. Toch wil niemand een zwarte kaart openen thuis, maar zij worden berispt door hun teammates.
Dan hebben wij wifi6-router nodig om diepgaande optimalisering in elektronische spelen te doen. Momenteel, zijn er vele zogenaamde e-Sporten routers op de markt, maar weinigen van hen kunnen diepgaande optimalisering voor e-Sporten spelen werkelijk bereiken. Zhibotong WiFi 6 router heeft ingebouwde mobiele de spel e-concurrentie wijze, die u helpt de koning na ervaring worden.

 

Bovendien hebben vele routes hardwareversnelling. Bijvoorbeeld, zhibotong is WiFi 6 router uitgerust met dubbele band + WAN/LAN de combinatie van de samenvoegingshaven om Gigabit-de interactie van de gegevensstroom te realiseren. Geen kwestie die de input-output wijze, het al prestaties van WiFi 6 kan gemakkelijk drukken

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Om het Netwerkmilieu te verbeteren, hebt u WiFi 6 Routei nodig  2

 

 

 

-03

- De volledige scènetoepassing van online klasse, bureau en verkeerscontrole is even belangrijk

 

Naast spelen, moet WiFi 6 router ook aan de het werk en studiebehoeften van de gehele familie voldoen. In het geval van constante netwerksnelheid, of de resterende bandbreedte aan de plaats kan worden toegewezen waar het vereist. Bijvoorbeeld, hebbend kinderen online thuis; Wanneer de Papa moet online werken; Wanneer mamma die de show, enz. achtervolgen.

 

ZBT WiFi 6 Router kan de bovengenoemde problemen door functie de van het bandbreedtebeheer (QoS) oplossen, die gebruikers toestaan om de netwerkprioriteit volgens de gebruiksscenario's aan te passen, en goed app aan te passen onder verschillende scenario's om netwerkoptimalisering te bereiken, en superieure ervaring, met inbegrip van spelen, stromende media, huisbureau te bereiken die, online, Web het doorbladeren, dossiertransmissie, enz. leren. De vooraf ingestelde wijze kan in realtime worden aangepast, die zeer geschikt is.
Bijvoorbeeld, kan de online het leren wijze, zoals Nieuwe Oosterling, XRS en 51talk, direct worden versneld. Als uw moeder houdt van lettend op video's, kunt u de videomedia wijze, zoals Tencent-video, Bili etc. plaatsen. Onder de bureauwijze, wechat, het nagelen en Tencent-zijn de vergaderingen van ondernemingen ook versneld en geoptimaliseerd om één zeer belangrijke optimalisering van de functie te realiseren om aan de behoeften van de gehele familie te voldoen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Om het Netwerkmilieu te verbeteren, hebt u WiFi 6 Routei nodig  3

 


 

De ouderlijke controlefunctie is ook een belangrijke indicator van WiFi 6 routeraankoop. Momenteel, kan het meeste WiFi 6 routers op de markt tijd en het materiaal van kinderen de online in termen van APP functie controleren. Er zij op gewezen dat zhibotong WiFi 6 router de inhoud, zoals volwassenen kan ook blokkeren, geweld, die etc. gokken om het punt te realiseren om blokkade te richten en de veiligheid van de Internettoegang van kinderen te verzekeren.

 

 

5G en WiFi 6 is ongetwijfeld de hotspots in de nabije toekomst van netwerktechnologische ontwikkeling. Met de geleidelijke ontwikkeling van technologie, zien de consumenten more and more eindapparaten gebruikend deze twee technologieën in de markt. Als u het netwerkmilieu wilt verbeteren, kunt u aandacht aan het ook besteden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Om het Netwerkmilieu te verbeteren, hebt u WiFi 6 Routei nodig  4