Contacteer ons
Tony

Telefoonnummer : +86 15818538755

WhatsApp : +8613048874535

Zhibotong 750M dubbel-band gezamenlijke plafond-opgezette AP522

July 14, 2020

AP522 plafond-opgezette AP is een plafond-opgezet die de toegangsproduct van hoog-dekkingswifi door Zhibotong voor de WLAN-toegangs bedrijfsbehoeften van hotels, ondernemingen, en villa's wordt gecreeerd.
De steunieee802.11ac norm, verstrekt het draadloze tarief van de gegevenstransmissie tot 750Mbps. Gebruikend dubbel-band gezamenlijke technologie om interferentie te vermijden, functioneert de versterker van de dubbel-bandmacht, sterk door de muur, gebruikers van snellere downloads, meer vlote video en online gokkenervaring te voorzien, terwijl het integreren van routers en draadloze toegang richt, verstrekkend zeer Geschikt en uitvoerig netwerkbeheer.
Het apparaat steunt toegangsbeheer en MAC-adres het filtreren, steunt radio plannend, de functie van IGMP Snooping, multicast tarief (Mbps), Inleidingstype, RTS-drempel die, DTIM-interval, signaalinterval, TX-Uitbarstingsfunctie, WMM APSD plaatsenlaatste bedrijfsnieuws over Zhibotong 750M dubbel-band gezamenlijke plafond-opgezette AP522  0

AP522 kan direct op het plafond worden geïnstalleerd
Beïnvloedt niet de decoratiestijl

Algemene schoonheid

 

Sterke prestaties
Zbt-AP522 keurt programma het Amerikaanse van Qualcomm (Qualcomm) goed QCA9531+QCA9887. De recentste 802.11n/ac-technologie is compatibel met eerdere versies met de IEEE802.11b/g/ac-norm, en het maximum draadloze transmissietarief is tot 750Mbps, brengend u een betere Internet-ervaring. De theoretische dekking van het draadloze signaal is groter dan 50 meters in een open milieu, en de theoretische capaciteit is 40 contacten.

 

Steunpoe voeding
Steunpoe voeding om ervoor te zorgen dat de gebruikers voeding over lange afstand kunnen bereiken zonder het originele machtsnetwerk te veranderen;
Tegelijkertijd, steunt het de externe input van de de machtsadapter van 24V/1A gelijkstroom, die aan de bedradingsbehoeften van gebruikers in verschillende milieu's kan voldoen.laatste bedrijfsnieuws over Zhibotong 750M dubbel-band gezamenlijke plafond-opgezette AP522  1

Steunen twee SSIDs
Steunt twee verschillende SSIDs, één waarvan verborgen SSID is, en steunt afzonderlijk beheer van SSIDs, zoals het aantalbeheer van de gebruikersverbinding.

 

Hoog verbindingstarief
AP522 keurt van het de aanwinstenkoper van 5dbm de grote antenne in alle richtingen goed, kan het hoogste draadloze tarief 750Mbps bereiken.

 

Het beheer van de systeemoptimalisering
Voor producten in om het even welke positie inzake het netwerk, alle het werk parameters zoals kanaalnummer, macht, SSID-montages, kan enz., al online APs, met inbegrip van configuratieparameters, nieuw beginverbeteringen, enz. controleren.
Tegelijkertijd, steunt het ook toegangsbeheer voor draadloze eindapparaten, zoals het beperken van het aantal toegangsgebruikers en het belemmeren van toegang tot gespecificeerde MAC-adressen.

 

Steunpoe voorzien van een netwerk
Daarom om de Internet-ervaring te verbeteren, is de primaire oplossing het probleem van ontoereikende verpletterende dekking, onstabiele brugsignalen, en ontoereikende snelheid. Op dit ogenblik, adviseert men dat de klanten die de ervaring willen verbeteren om het netwerk te gebruiken de schakelaar van Zhibotong POE + AC gateway + draadloze AP de manier van voorzien van een netwerk kiezen.

 

Geschikt beheer en onderhoud
De geschikte wijze, de „dunne AP“ wijze, gebruikers kan het gecentraliseerde configuratiebeheer van de gatewayac controle, met inbegrip van AP alias, SSID, IP-adres, kanaal, wachtwoord, verbetering, het terugstellen, nieuw begin, en de beperkingen van de cliënttoegang, en andere functies gebruiken. Steun de authentificatie en autorisatiefuncties van Wifi-gatewayreeks;
Steun de het terugstellenknoop van het systeemterugstellen. De drukken en vasthouden de het terugstellenknoop 10 seconden in verklaren macht-. Na het bevrijden, zal het apparaat terugkeren naar de fabrieks standaardconfiguratie. Het verborgen die het terugstellenontwerp vermindert netwerkmislukkingen door menselijke misoperation worden veroorzaakt.