Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De diepgaande interpretatie van netwerkrouter, Zhibotong is de beste keus!
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-755--29567380
Contact nu

De diepgaande interpretatie van netwerkrouter, Zhibotong is de beste keus!

2020-06-16

Recentste bedrijfnieuws ongeveer De diepgaande interpretatie van netwerkrouter, Zhibotong is de beste keus!

Met de stijgende afhankelijkheid van Internet, worden de eisen ten aanzien van de dekking van het wifinetwerk hoger en hoger, en de eisen ten aanzien van signaalkwaliteit worden meer en meer eisend. Het wifinetwerk heeft inherente tekorten in aanwezigheid van grote flatdekking, zodat om de kwaliteit van de grote dekking van flatwifi te verbeteren, kwamen de netwerkproducten tot stand.

laatste bedrijfsnieuws over De diepgaande interpretatie van netwerkrouter, Zhibotong is de beste keus!  0

wegens factoren zoals gezondheid en interferentie, heeft het land strenge eisen voor het vermogen van wifirouters, zodat is de signaaldekking van de routers van enig-knoopwifi beperkt, en de enige manier om grote eenheden te behandelen is signaalknopen te verhogen.

De vroege de dekkingsoplossingen worden van multi-knoopwifi over het algemeen uitgevoerd door de combinatie van AC+AP in zaken. Het voordeel is hoge stabiliteit en goede ervaring. Het nadeel is dat de hoge kosten vroeg vereisen telegraferend; het vroege huismilieu wordt vervangen door een draadloze relaisoplossing, en het voordeel is plaatsingsgemak en de lage prijs, het nadeel is dat u niet kunt zwerven, is de gebruikerservaring niet goed.

laatste bedrijfsnieuws over De diepgaande interpretatie van netwerkrouter, Zhibotong is de beste keus!  1

Daarom om de voordelen en de nadelen van AC+AP en draadloos relais te integreren, kwam de Netwerkoplossing tot stand.

Wat is netwerk?

In een traditioneel draadloos local area network (WLAN), heeft toegang elke cliënt tot het netwerk door een draadloze verbinding die met AP (Toegangspunt) wordt verbonden, vormt een lokale BSS (de Basis Geplaatste Dienst). Als de gebruikers met elkaar willen communiceren, moeten zij tot een vast toegangspunt (AP) eerst toegang hebben. Deze netwerkstructuur wordt genoemd een enig-hopnetwerk.

In een draadloos Netwerknetwerk, kan om het even welke draadloze apparatenknoop als zowel AP als router dienst doen. Elke knoop in het netwerk kan signalen verzenden en ontvangen, en elke knoop kan direct met één of meerdere peerknooppunten communiceren.

laatste bedrijfsnieuws over De diepgaande interpretatie van netwerkrouter, Zhibotong is de beste keus!  2

Het grootste voordeel van deze structuur is dat als meest dichtbijgelegen AP verstopte toe te schrijven aan bovenmatig verkeer is, de gegevens automatisch kunnen zijn rerouted aan een naburige knoop met minder communicatie verkeer voor transmissie. Etc., kan het gegevenspakket blijven aan de volgende knoop het dichtst aan het worden verpletterd volgens de situatie van het netwerk voor transmissie tot het bereiken van de definitieve bestemming. Deze toegangsmethode is multi-hoptoegang.

In feite, is bekend Internet een typisch voorbeeld van een Netwerknetwerk. Bijvoorbeeld, wanneer wij een E-mail verzenden, bereikt e-mail direct niet de brievenbus van de ontvanger, maar van één server aan een andere door de router bereikt, en aankomt definitief bij de brievenbus van de gebruiker na en veelvoud dat verplettert door:sturen. Tijdens het het door:sturen proces, kiest de router over het algemeen de meest efficiënte transmissieweg zodat e-mail de brievenbus van de gebruiker kan zo spoedig mogelijk bereiken.

Vergeleken met het traditionele geschakelde netwerk, elimineert het draadloze Netwerknetwerk nog de bedradingsvereisten tussen knopen, maar heeft de van de overtolligheidsmechanisme en verplaatsing functie die door het verdeelde netwerk wordt verstrekt.

laatste bedrijfsnieuws over De diepgaande interpretatie van netwerkrouter, Zhibotong is de beste keus!  3

In het draadloze Netwerknetwerk, als u nieuw materiaal wilt toevoegen, moet u slechts de voeding eenvoudig verbinden. Het kan automatisch vormen en de beste weg van de multi-hoptransmissie bepalen. Wanneer toevoegend of bewegend materiaal, kan het netwerk topologieveranderingen automatisch ontdekken en automatisch communicatie routes aanpassen om de meest efficiënte transmissieweg te verkrijgen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 5G draadloze Router Leverancier. Copyright © 2019-2023 zbtlink.com . Alle rechten voorbehoudena.