Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De de voertuigenrouter wordt van ZBT 4G wijd gebruikt in buitenlandse rv-projecten
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-755--29567380
Contact nu

De de voertuigenrouter wordt van ZBT 4G wijd gebruikt in buitenlandse rv-projecten

2019-12-30

Recentste bedrijfnieuws ongeveer De de voertuigenrouter wordt van ZBT 4G wijd gebruikt in buitenlandse rv-projecten

De achtergrond van de productontwikkeling:

De auto's zijn naar voren gebogen aan incidenten zoals verlies of schade van goederen langs de manier, en de onwettige verrichtingen van bestuurders. Hoewel vele voertuigen momenteel uitgerust met GPS plaatsend systemen zijn, die voertuignavigatie en het plannen van functies kunnen uitvoeren, kunnen zij niet het volledige proces in realtime controleren. In het geval van een veiligheidsongeval, is het niet mogelijk om doeltreffende maatregelen te nemen tijdig te verhelpen.

laatste bedrijfsnieuws over De de voertuigenrouter wordt van ZBT 4G wijd gebruikt in buitenlandse rv-projecten 0

oplossingen:

Door een controlesysteem aan boord op een vrachtvoertuig te installeren, kunnen de bovengenoemde problemen effectief worden opgelost. Vergeleken met het momenteel wijd gebruikte GPS-systeem, kan het controlesysteem aan boord niet alleen de geografische ligging van het voertuig, maar ook monitor volgen en registreren en het volledige proces registreren van ladingsvervoer en lading en het leegmaken om ladingsverlies te verhinderen. Met het draadloze controlesysteem van 4G, kunnen de managers en de klanten de geografische ligging en vervoersstatus van goederen in realtime begrijpen door computers of mobiele telefoons, klanten aanbieden de betere diensten, en het concurrentievermogen van logistiekbedrijven verbeteren.

laatste bedrijfsnieuws over De de voertuigenrouter wordt van ZBT 4G wijd gebruikt in buitenlandse rv-projecten 1

Het Zhibotongvoertuig 4G die WE1206-reeksproducten verpletteren, die met communicatie van Huawei 4G modules worden uitgerust, is wijd gebruikt in buitenlandse voertuigprojecten na jaren van accumulatie. Bijvoorbeeld, werkten wij met het Amerikaanse Lippert-Componentenrv bedrijf samen en de Australische rv-bedrijven om WE1206-producten op rv binnen te installeren, het verstrekt 4G aan WIFI-de signaaldienst voor rv, dat gemakshalve het probleem van mobiele netwerkverbinding oplost; verstrekt aangepast WG259-voertuig die materiaal voor de Nigeriaanse overheid verpletteren, installeert 4G-voertuigrouters voor alle lokale bussystemen, en monitors en 4G die op WIFI-toepassingen de overschakelen lossen de behoefte van de passagier aan draadloos voorzien van een netwerk tijdens de verrichting van de bus op, en verminderen verborgen veiligheidsgevaren tijdens de verrichting van de bus.

laatste bedrijfsnieuws over De de voertuigenrouter wordt van ZBT 4G wijd gebruikt in buitenlandse rv-projecten 2

Toepassingsrichting:

1: Het draadloze systeem van het busvoorzien van een netwerk

laatste bedrijfsnieuws over De de voertuigenrouter wordt van ZBT 4G wijd gebruikt in buitenlandse rv-projecten 3

De traditionele busindustrie heeft geen videotoezichtsysteem goedgekeurd, dat openbare veiligheid controle in bussen, de vervoerprijsontwijking van de monitorpassagier en geen kaartje kan effectief oplossen stelend door bestuurders en passagiers. De verkeersongevallen zoals voertuigkrassen of botsingen doen zich tijdens de verrichting van het voertuig voor, en de aansprakelijkheid voor het ongeval kan niet daarna worden geïdentificeerd bovendien, kan de centrale supervisor niet de verrichtingsstatus van het voertuig eindsubsysteem in realtime begrijpen, en de verrichting van het busvoertuig is erachter in de staat van „onzichtbaar en onhoorbaar“.

laatste bedrijfsnieuws over De de voertuigenrouter wordt van ZBT 4G wijd gebruikt in buitenlandse rv-projecten 4
Bus de kaart van het controlepunt

laatste bedrijfsnieuws over De de voertuigenrouter wordt van ZBT 4G wijd gebruikt in buitenlandse rv-projecten 5
Bus de topologie van het controlenetwerk

De producten van de Zhibotongwe1206 reeks hebben de kenmerken van het domeinnetwerk van het hoge snelheidsvoertuig, sterke gegevens - verwerking, en flexibele ontwikkeling en uitbreiding. Zij verstrekken hoge snelheid en beveiligde netwerken voor auto's en de voertuigen van de vervoersdienst om politievoertuigen, de voertuigen van het noodsituatiebevel, techniekvoertuigen, medische voertuigen, en logistiekvoertuigen te ontmoeten. De mobiele vereisten van het hoge snelheidsnetwerk, die aan een cloud- ver platform van het voertuigbeheer worden gekoppeld, verstrekken logistieknetwerk, activa het volgen, mobiel bureau, het werk van de overheidsveiligheid en overal ononderbroken verrichting en supervisie.

 

2: Draadloos controle en voorzien van een netwerk systeem voor logistiekvoertuigen

 

Met het stijgende aantal logistiekvoertuigen, de behoefte van logistiekbedrijven de plaats en het beeld in real time van de vrachtwagens ver om te controleren om beheer en het plannen te vergemakkelijken. Nadat het relevante personeel van het controle en beheer centrum door de centrumbeheerserver wordt gemachtigd, kunnen zij aan het videoplatform van het de dienstcentrum door Internet het programma openen om de situatie in real time van elk controlepunt in realtime, en de specifieke plaats van het voertuig te bevestigen voor redelijk bericht te controleren.

laatste bedrijfsnieuws over De de voertuigenrouter wordt van ZBT 4G wijd gebruikt in buitenlandse rv-projecten 6

Logistiekvoertuig de kaart van het controlepunt

Application objecten: vervoersvoertuigen zoals tabak, aardolie, drugs, voedsel, dranken, enz., om schade aan de goederen, diefstal, diefstal, overdracht van pakketten, en supervisie van zelf-diefstal te verhinderen; de voertuigen van de pakketlevering van koeriersdiensten en postkantoren; vervoersvoertuigen van diverse waardevolle goederen en logistiekbedrijven. Verschillende andere goederenwagonnen

laatste bedrijfsnieuws over De de voertuigenrouter wordt van ZBT 4G wijd gebruikt in buitenlandse rv-projecten 7

Logistiekvoertuig de topologie van het controlevoorzien van een netwerk

 

3: De mobiel inspectie van de wetshandhaving en controlenetwerk

laatste bedrijfsnieuws over De de voertuigenrouter wordt van ZBT 4G wijd gebruikt in buitenlandse rv-projecten 8

Het op een voertuig gemonteerde draadloze videotoezichtsysteem wordt toegepast in politiepatrouilles, wegpatrouilles, noodsituatiereactie en de stedelijke handhaving van het beheersadministratieve recht, enz. Het beïnvloedt het patrouilleproces van de dienstvoertuigen en video's van ongevallen/transacties in de plaats waar het incident voorkwam. Het 4G-voertuig die WE1206-reeksproducten verpletteren wordt geupload aan het achterste deelsysteem via het netwerk van 4G van de exploitant; de GPS-module bouwde WE1206-het verpletteren in controleert de drijfvoorwaarden van de dienstvoertuigen in realtime, voertuig het plaatsen, en drijfstatus controle, terwijl het standaardiseren van voertuiggedrag terwijl het verzekeren van de dienstveiligheid; Met WE1206, kan het als AP toegangspunt of toegangsterminal worden gebruikt om het snelle draadloze netwerk ter plekke van de gegevenstransmissie te bereiken.

laatste bedrijfsnieuws over De de voertuigenrouter wordt van ZBT 4G wijd gebruikt in buitenlandse rv-projecten 9

De de mobiele inspectie van de wetshandhaving en topologie van het controlenetwerk

 

 

vele jaren, heeft Huawei een stabiel vennootschap met Zhibotong-Elektronika met zijn hoogte - kwaliteit en hoge stabiliteits4g communicatie moduleproducten gevestigd.

laatste bedrijfsnieuws over De de voertuigenrouter wordt van ZBT 4G wijd gebruikt in buitenlandse rv-projecten 10

Huawei heeft gewerkt aan de communicatie module meer dan tien jaar. Sinds 2003, heeft Huawei 3G en 4G-moduleproducten en daarmee verband houdende technische diensten aan diverse industrieën verleend, met inbegrip van de 5G-voertuigmodule die in April wordt vrijgegeven dit jaar, en deze jaar 10 in Januari, meer dan 50 draadloze netwerk communicatie bedrijven die door Broadcom in de de industrie vrijgegeven industriële modules van 5G met een prijs van 999/stuk worden geleid. De Huaweimodules zijn wijd gebruikt op notitieboekjes, videotoezicht, commerciële vertoningen, hommels, mobiele betalingen, en meer veeleisende automobiel, industriële verpletterende en andere gebieden, en verstrekt tientallen miljoenen verbonden moduleproducten voor de volledige industrie. Met uitstekende kwaliteit, de goede dienst en sterke onafhankelijke innovatie, heeft het een reputatie onder partners en klanten gevormd.


Gebaseerd op het open concept „het hebben van vrienden en een toekomst“, is Huawei geëngageerd aan meer openlijk het uitbreiden van zijn partners en het creëren van een meer open samenwerkingsecosysteem, en blijft zich bij meer partners aansluiten om de era van Internet van alles in te gaan. Wij geloven dat met de ononderbroken versnelling van het 5G-introductie op de marktproces, die op het samenwerkingsconcept wordt gebaseerd „sterke alliantie, het wederzijdse voordeel,“ Zhibotong-de Elektronika en het vennootschap van Huawei dichter zullen worden en gezamenlijk zullen bijdragen tot de ontwikkeling van de industrie van 5G van China.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China 5G draadloze Router Leverancier. Copyright © 2019-2023 zbtlink.com . Alle rechten voorbehoudena.